Letovanje Alanja, 12 danaNekoliko km dugačke zlatne peščane plaže i borovom šumom pokriveno zaleđe planine Taurus, pozivaju Vas u Alanju. Ovo staro gusarsko sklonište kao kruna uokviruje tvrđava iz četrnaestog veka u čijim su vijugavim uličicama neobične kućice, vizantijska, freskama oslikana crkva i nekoliko manjih džamija.

U centru se nalazi Crveni toranj, simbol Alanje, interesantna građevina iz 1225. godine, pretvorena u muzej. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Jedna od najlepših turskih plaža, peščana Kleopatra se prostire od centra grada na zapad, a plaža Kejkubat na istok. Jedna od prednosti i posebnosti Alanje je što se plaže i hoteli nalaze u samom gradu, tako da ne morate koristiti prevoz da biste osetili šarm ovog mediteranskog gradića.

Uz obalu je mnoštvo barova, čajdžinica, kafea i restorana sa širokim izborom iz međunarodne i nacionalne kuhinje. U kopno oko citadele urezane su morske pećine. Do nekih se može doći samo čamcem, ali do najpoznatije i peške, jer se nalazi u samom centru. To je pećina Damlataš ili Rt kapljućeg kamena, u kojoj su impresivni staktiti i stalagmiti i vazduh za koji kažu da je lekovit. Noćni život je raznovrstan. Izaberite sami između živahnih barova i diskoteka koje rade do kasno u noć. Peščane plaže, istorijski spomenici, lepote prirode, veliki broj radnji, noćni život... Sve to ćete naći u Alanji.

U cenu aranžmana uključeno je:
- prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Turska - Beograd,
- autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu po izboru,
- troškovi organizovanja i
- vođenja aranžmana.

U cenu aranžmana nije uključeno:
- aerodromske takse,
- troškovi turske vize i
- fakultativni izleti.

Navedeni iznos aerodromske takse plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Turska viza se plaća u evrima po sletanju na aerodrom u Turskoj.

REZERVACIJA ARANZMANA
+ 381.64.555.85.81

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz