Aranzman letovanje Marmaris, Turska


Marmaris je najveće tursko letovalište, smešteno u velikom zalivu, okruženo mediteranskom vegetacijom i borovima. Stari grad Marmaris, Physkos je bio veoma važna tačka na putu Antalija - Rodos - Egipat. Tokom 16. veka Sulejman Veličanstveni je dao sagraditi tvrdjavu na brežuljku, čije se ostaci i danas mogu videti. U Marmarisu postoji za svakog po nešto, od duge peščane plaže idealne za kupanje i sunčanje, restorana sa tipičnom turskom kuhinjom, do promenade okružene palmama i tvrdjave iz 16. veka. Tu je takodje moderna marina ukrašena prodavnicama i restoranima. Noću grad počinje da buja od života, posebno deo koji se popularno zove Bar ulica ispunjen borovima i diskotekama.

Marmaris predstavlja odličnu početnu tačku za tradicionalna krstarenja duž Egejske obale i idealno mesto za sportove na vodi i jedrenje. U mestu ima dosta butika, šarenih bazara i marketa gde možete pronaći odlične odevne predmete od kože i krzna, tekstil, turske ćilime, predmete od bakra i bronze, nakit od oniksa. Ne propustite riliku da probate med od borovih iglica - ćambali. Kristalno čisto more je toplo i pogodno za kupanje od početka maja do kraj septembra.

IČMELER
Pored Marmarisa je Ičmeler, mesto gde se planine, preko peščanih plaža, postepeno spuštaju u more. Ovo letovalište je već prošlo test kod sofisticiranih evropskih turista. Smešteno je u zalivu koji je idealan za sve vrste sportova na vodi. Mnogi misle da je ovo područje neodoljivo, pa vrlo često ostanu duže nego što su plnirali. Plaža, neobičnog oblika je vrlo atraktivna, duž nje su rasporedjeni brojni hoteli. Osim kupanja i sunčanja, Ičmeler nudi uživanje u nacionalnim jelima u mnogim restoranima, prelepom pogledu na zaliv i direktnom kontaktu sa prirodom.

REZERVACIJA ARANZMANA
+ 381.64.555.85.81

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz