Loading...

Alanya - AnadolijaAtraktivna pozicija, duga lepa obala, prijatna klima, lepi hoteli i bungalovi čine ovo mesto popularnom turističkom atrakcijom. Monumentalna tvrdjava u Alanyi je najlepša u Anadoliji. Dobro očuvano utvrdjenje je na 150 mesta označeno odbrambenim kulama. Najveća medju njima je Crvena kula iz 13. veka i simbol je Alanye. Veliki i popularni turistički centar je smešten na prelepom mestu gde se padine planinskog lanca Taurus postepeno spuštaju u tople vode Sredozemnog mora. Alanya je interesantno mesto sa modernim hotelima, brojnim restoranima, kafeima i barovima. Svi su oni omiljeno stecište turista pogotovu u večernjim satima. Alanya se može pohvaliti čistim morem i plažama koje su nosioci Plave zastave, priznanja kvaliteta čistoće. Boravak u Alanyi se vrlo lako može upotpuniti izletima po okolini.

Grand KAPTAN hotel 5*
Udaljen je od Alanye 3 kilometara. Ima sopstvenu plažu. Usluga je na bazi punog pansiona "all inclusive", ili na bazi polupansiona - švedski sto. Hotel sadrži: 2 restorana, poslastičarnicu, lobby bar, bar pored bazena, disco bar, snack bar i bar na plaži, otvoreni i zatvoreni bazen, aqua park, fitness centar, saunu, masažu, Jacuzzi, tenis, bilijar, mini fudbal, odbojku i sportove na vodi. U sastavu hotela su i market, internet cafe, servis za pranje i peglanje veša, diskoteka i parking. Sve sobe imaju klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, balkon, sef, mini-bar, kupatilo [tuš, fen].

All inclusive usluge su na bazi švedskog stola - open buffet. Polupansionske usluge su na bazi švedskog stola.

REZERVACIJA ARANZMANA
+ 381.64.555.85.81

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Reklama

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz